Sinds 2017 ben ik dominee van deze kerk. Samen met mijn vrouw en drie kinderen woon ik in de pastorie van de Geuzenhoek. Ik ben niet kerkelijk opgevoed maar kwam tijdens mijn studententijd tot geloof. Sindsdien ben ik steeds meer onder de indruk gekomen van de liefde en majesteit van God. Het was voor mij een ontdekking hoe diep en actueel de eeuwenoude teksten van de Bijbel zijn.

Mijn passie is het delen en vieren van het christelijke geloof met anderen. Dat doe ik tijdens erediensten maar ook bij andere gelegenheden. Als dominee mag ik de teksten uit de Bijbel uitleggen en telkens weer blijkt dat ze ons voeden in ons geloof. Dat geldt niet alleen voor de mooie teksten maar zeker ook voor de lastige.

Het is voor mij bijzonder om hier dominee te zijn. Want de unieke geschiedenis van de Geuzenhoek en het eeuwenoude patrimonium interesseren mij zeer. Ik ben al van kinds af aan geboeid door geschiedenis en historische gebouwen zoals kerken en kastelen. Daarom ben ik ook betrokken bij het museum van de Geuzenhoek en de rondleidingen die er gegeven worden.

Indien u interesse heeft om een eredienst bij te wonen of indien u de Geuzenhoek wilt verkennen, heet ik u van harte welkom.